Välkommen till ateljén

Ur ljudet av fräsar, filar, hammare, brummande slipmaskiner, lödapparater, smärgelpapper och sågar kommer de vackraste smycken...


Vår ateljé...

Välkommen till själva hjärtat av verksamheten. Bland en mängd med verktyg görs allt. Från start till slut.

Vi gör både egna smycken, som ni hittar i webbshoppen, och många smycken på beställning efter kunders egna önskemål, då det ena smycket aldrig blir det andra likt. Välkomna in för rådgivning och konsultation för både stort och smått.

Vi ses!

 


                  

Ibland hettar det till ordentligt...

Guld smälter vid ca 1100 grader, silver vid ca 1000 grader och för platina måste man komma upp i närmare 2000 grader. Varmt blir det och det behövs bra utrustning för de temperaturerna. När metallen ser ut som en lös äggula och ytskiktet snurrar runt fort är det dags och hälla över metallen i formen bredvid.

 Är det varmt när ni kommer in till ateljén, med en lite säregen doft, har det förmodligen smälts något eller gjorts någon stor lödning.


Att utforska...

I ateljén utforskas ständigt nya former. Vi provar, testar och gör nya smycken. Här är de senaste ringarna i serien "Dragon". Likt en drakes klor hålls stenen fast, i ett säkert grepp. Dessa ringar kommer att bli helt unika var och en. Gjorda i silver med sprakande färgstenar i olika storlekar. Vissa kommer även få en liten extra sten nertill för att förhöja den stora stenen. Färger: Lila ametist, Citronkvarts, blå topas, Rökkvarts, Honungskvarts och Limekvarts.

Kontakta oss för just din ring!


Vårt Team

Var och en har sitt ansvarsområde.

Anette

Guldsmed

Smyckesdesigner

Allt-i-allo

   

Lora "Loris"

Friskvårdsansvarig

Pauskontrollant

PT