Köpvillkor

Köpvillkor

Allmänt 

För att beställa och köpa varor via vår webbshop måste du vara myndig och över 18 år. ETENA jewellery & design levererar varor till både personer och företag inom EU.  Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen.

När du som kund gör ett köp via internet, genom att välja att bekräfta köpet i kassan, accepterar du som kund att du ingår ett avtal med Ennijo AB, org nr SE 556665-1351, nedan kallat ETENA jewellery & design.

Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namnuppgifter och leveransuppgifter registreras i vårt kundregister.

Bildinformationen på hemsidan kan inte garanterat återge varans exakta utseende.

Priser 

Priserna på alla varor är i svenska kronor, SEK, inklusive 25% moms.  

Vi förbehåller oss rätten att ändra priser på webshoppen utan föregående avisering.

Beställning 

Varorna beställs via hemsidans webbshop, via mail eller telefon.

Beställningsvaror

Varor som är märkta "Beställningsvaror" görs vartefter beställning görs. Leveranstid på dessa varor är 2-4 veckor. Beställningsvaror återtages ej.

Bekräftelse på beställning 

Efter att beställning gjorts får du en bekräftelse via mail. Meddela oss snarast om det är något som inte stämmer.

Frakt 

Vi skickar alla försändelser över 500 kr med rekommenderad och försäkrad post eller spårbar försändelse med Postnord. Frakt tillkommer med en fraktkostnad om 59:- Övriga varor skickas med post inom Sverige.

För leverans utanför Sverige kontakta oss för prisuppgift.

Leveranstid 

Leveranstiden är mellan 4-8 arbetsdagar och på beställningsvaror är leveranstiden mellan 2-4 veckor, då dessa varor tillverkas varefter beställning görs.

Betalning med VISA/Mastercard och Klarna

Du kan betala med kredit- eller betalkort VISA/Mastercard eller Klarna, för att garantera en snabb och säker betalning. Beloppet dras från ditt kort i och med att du ingår köpeavtalet med oss. Väljer du Klarna kan du också välja att betala mot faktura.

Reklamera en vara 

Om en vara skulle vara felaktig defekt eller felexpedierad, ber vi dig kontakta oss omedelbart via e-mail etenadesign@gmail.com eller tel: 08-232202 så vi kan rätta till felet. Ersättningsleveranser sker naturligtvis utan kostnad för dig. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

Ångra en beställning 

Du kan ändra dig och ångra din beställning inom fjorton (14) dagar efter det att du mottagit produkterna. Om du väljer att ångra din beställning kommer vi att återbetala: den fullständiga köpeskillingen samt avgifterna för att leverera produkterna till dig förutsatt att du först returnerar produkterna i din beställning till oss, i oförändrat skick. Ångerrätten gäller endast för oanvända varor och inte heller beställningsvaror, dvs varor märkta "Beställningsvara".

Returnera en vara 

Om du vill returnera en vara ber vi er kontakta oss för en retursedel. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Returnerad vara sänds enligt uppgifter på retusedel.

- - -

Säte: Ennijo AB, Brudbergsvägen 8, 134 65 Ingarö